Tiparet e Dhomës

  • Kondicioner të ajrit
  • Toalet me dush-kabinë dhe tharës të flokëve
  • Linje direkte të telefonit në dhomë
  • Television LCD me lidhje kabllore
  • Servis dhome per çdo ditë

Përshkrimi i Dhomës

Kur bashkohet eleganca dhe komoditeti i domave Dhomë Dyshe te Hotel Cleon-it te paisura me TV LCD, TV kabllor, internet dhe shume te tjera, me ambientin dhe bukurite e qutetit dhe te Lumbardhit, ju ben te kaloni pushimin sa me te qete dhe komod.
Per ne moderniteti dhe pastertija jane pjesa me e rendesishme e dhomat tona ku besoj se do te bindeni edhe vet.

.

Rezervo