• Rr. Shuaib Spahiu No. 32, 20000
  • 📞00 377 45 479 607
  • info@hotelcleon.com
 
Loading Events

Upcoming Events

Find Events
Event date:

Events List Navigation

October 21, 2013 - October 21, 2020
DOKUFEST, Festivali Ndërkombëtar i Filmit Dokumentar dhe  te Shkurtër, është ngjarja më e madhe filmike në Kosovë.Festivali organizohet në muajin gusht në qytetin piktoresk dhe historik të Prizrenit, e cila tërheq artistë të shumtë ndërkombëtarë dhe rajonal. Në këtë festival vjetor filmat ... Find out more
October 21, 2013 @ 8:00 am - October 21, 2020 @ 5:00 pm
Festivali i muzikës  dhe i aktivizimit, i pari i këtij lloji që u mbajt në qershorin e vitit 2011 në qytetin e Prizrenit, krijoi një moment të ri në botën e festivaleve të Kosovës, duke promovuar një frymë alternative dhe atraktive të mobilizimit shoqëror.Përmes muzikës së prezantuar (luajtur) ... Find out more
October 21, 2013 @ 8:00 am - October 21, 2020 @ 5:00 pm
40 Bunar Fest është festival tradicional, që zhvillohet përmes garës, në lumin e qytetit të Prizrenit, Lumëbardhi.Në këtë festival të gjithë pjesëmarrësit,lëshohen me goma nëpër lumin Bistrica, duke improvizuar një lloj të sportit ekstrem, që ka për qëllim sensibilizimin e popullatës për vlerat ... Find out more
October 21, 2013 @ 8:00 am - October 21, 2020 @ 5:00 pm
Klubi i dashamirëve të automobilave të vjetër, “Oldtimer” nga Prizreni, në fund të muajit maj grumbullon veturat klasike nga Kosova, rajoni dhe bota, në sheshin Shatërvan të Prizrenit, duke paraqitur kështu para publikut vendës mjeshtërinë teknike në ruajtjen e automobilave të vjetër. Klubi i ... Find out more